Bank Paper Series Test

Series Test

Directions (Q. Nos. 1 to 21) In each of the question given below which one of the five answer figures on the right should come after the problem figures on the left, if the sequence were continued.

1. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (3)

2. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (4)

3. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (1)

4. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (4)

5. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (5)

6. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (4)

7. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (2)

8. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (4)

9. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (4)

10. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (1)

11. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (2)

12. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (3)

13. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (5)

14. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (2)

15. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (2)

16. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (5)

17. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (4)

18. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (5)

19. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (3)

20. Problem Figures

Answer Figures

Answer: (5)

21. Problem Figures

Answer Figures

     (1)                 (2)              (3)             (4)              (5)

Answer: (5)

Latest Govt Job & Exam Updates:

View Full List ...